FŐZŐLAPOK

Fagor indukciós főzőlapok:
határtalan lehetőségek

Indukciós főzőlapok

Indukció: minden igényt kielégítünk.

A Fagor indukciós főzőlapok széles skáláját kínálja. A sokféle kialakítás, a főzőzónák változatossága, a különféle méretek és funkciók minden igényt kielégítenek. Újításaink minden egyes terméken láthatók. Az eredmény: valamennyi modellünk ugyanazt a kényelmet nyújtja főzés közben.

A Fagor indukciós főzőlap családja az egyik legnagyobb a piacon.

Mivel tudjuk, hogy a változatosság nem csak a méretek sokféleségét jelenti, különböző technológiákkal működő különféle
főzőlapokat alkottunk meg, hogy mindenki ízlésének, étkezési szokásainak és családja méretének megfelelő főzőlappal szerelhesse fel konyháját.

Indukciós főzőlapok

Indukciós főzőlapok

„Mi cocina” és „2 az 1-ben” funkció: még több lehetőség

„2 az 1-ben”.

Ez a funkció lehetővé teszi 2 különböző teljesítményfokozat alkalmazását egy programon belül. Tökéletes az olyan ételekhez, melyek 2 különböző hőfokot igényelnek elkészítésük során. Az első teljesítményhez beállított idő eltelte után a főzőlap automatikusan átvált a főzés második részéhez megadott másik teljesítményre.

„Mi Cocina”.

Hogy tovább egyszerűsítsük a főzést, létrehoztunk egy funkciót, melynek lényege, hogy a főzőlap memóriája megjegyzi a leggyakrabban használt teljesítményt, így kedvenc beállítását egyetlen gombnyomással bekapcsolhatja.

28XL indukciós főzőzóna: nagyobb hatékonyság.

Technológia a főzés szolgálatában.

Háztartási készülékeinket az egységes esztétikum és funkcionalitás jegyében, az egyszerűséget és a hasznosságot ötvözve alkottuk meg. A technológia harmonikusan segíti érvényre juttatni a főzés terén szerzett tapasztalatainkat. Egyensúly, innováció és könnyű használat jellemzi valamennyi konyhai eszközünket.

Gyors felmelegedés. Hatékony hőkihasználás.

Egy összehasonlító vizsgálat megállapította, hogy 2 liter vizet az indukciós melegítés segítségével lehet a leggyorsabban felhevíteni 20ºC-ról 95ºC-ra, és a többi technológiával összehasonlítva az indukciós készülékek használják fel a leggazdaságosabban az energiát.

Környezetbarát üveg

A technológia nem ér semmit az erőforrások intelligens felhasználása nélkül. Ezért a Fagor indukciós főzőlap családjának minden tagjánál környezetbarát üveget alkalmazunk, csökkentve ezzel a környezetre gyakorolt negatív hatást.

Precizitás a főzés során.

A Fagor indukciós főzőlapok rendkívül precízen szabályozzák a főzőzónák hőmérsékletét. Ennek köszönhetően a lehető

legmegfelelőbb hőmérsékletet állíthatja be a főzés minden pillanatában, így az eredmény mindig tökéletes lesz. Szabályozáskor a hőmérséklet azonnal, egyetlen érintésre módosul.

A fogyasztás és 2 liter víz 20ºC-ról 95ºC-ra történő melegítéséhez szükséges idő összehasonlítása különböző energiaforrással működő készülékek esetén:
watt/ óra
Indukciós: 225
Halogén üvegkerámia: 270
Elektromos: 320
Gáz: 390

perc
Indukciós: 4,46
Halogén üvegkerámia: 9
Elektromos: 9,5
Gáz: 8,18

50 W – 250 W

Nagyon alacsony hőmérséklet, amely nem melegíti fel az ételt.

Az étel melegen tartásához. Igen enyhe hőfok.

300 W – 400 W

Állandó hőmérséklet.

Lassú főzésre alkalmas, stabil hőfok.

500 W – 1400 W

Ez a leggyakrabban használt hőmérséklettartomány.

Ajánljuk főzéshez és pirításhoz, mivel ez a legdinamikusabb hőfok.

1500 W – 2000 W

Így az étel kívül átsül, belül pedig puha marad.

Ez egy igen intenzív hőfok, amely sütéshez és pirításhoz használatos.

2800 W – 3600 W

Vízforraláshoz és sütéshez.

Mivel ez a leggyorsabban melegedő fokozat, forraláshoz és sütéshez ajánljuk.

Indukciós főzőlapok

Az intelligens választás.

A Fagor szem előtt tartja a különböző igényeket, esztétikai elvárásokat és elhelyezési lehetőségeket, és indukciós termékcsaládjával különleges opciókat kínál. Formatervezés, főzőzónák, méretek és funkciók: célunk, hogy hatékony és intelligens környezetet teremtsünk.

Egyszerű vezérlés.

A legfejlettebbtől a legegyszerűbbig. A Fagor vezérlőpanelek könnyen értelmezhető jelei egyszerűvé teszik a főzést.

Indukciós főzőlapok
Touch Pro.

Teljes körű vezérlés és a legmodernebb funkciók minden főzőzónánál. A „Mi cocina” funkcióval személyre szabhatja főzőlapját úgy, hogy készüléke memorizálja az egyes főzőzónáknál leggyakrabban használt teljesítményparamétereket. Beprogramozhat például egy főzést két különböző teljesítménnyel vagy késleltetett befejezéssel. És természetesen közvetlenül bekapcsolhatja a „Booster” funkciót, hogy főzőlapja egyetlen érintésre maximális teljesítményen működjön.

Indukciós főzőlapok
Touch Easy.

Zónánkénti önálló vezérlés, amellyel gyorsan és könnyen beállíthat bármely teljesítményfokozatot. Egyszerűen csak nyomja meg az adott zónához tartozó érzékelőt, és állítsa be a kívánt teljesítményt. Mindössze két érintéssel maximális, közepes vagy minimális fokozatra állíthatja a zóna teljesítményét.

Stratos.
Válassza a formatervezett részleteket!

Indukciós főzőlapok

A Fagor némely indukciós főzőlapja ezzel a modern szegéllyel készül, amely vizuálisan felnagyítja a munkafelületet, és megkönnyíti a tisztán tartást és a készülékek kezelését.

Maximális biztonság.

Gyermekzár
Gyermekzár.
Ezzel a zárral letiltható a vezérlőpanel működése. Így elkerülhető például, hogy a gyermek megváltoztassa a főzési beállításokat.
„Hideg hő”.
A készülék kizárólag az edénynek adja át a hőt, ezért az üvegfelület a főzés során is alacsony hőmérsékletű marad.

Maradékhő-kijelző.
Egy piros jelzőfény figyelmeztet, ha a főzőlap felülete még maradékhőtől meleg.

Tisztítás. Nincs vele gondja.

Mivel a főzőlap szabad felülete hideg marad, a kicsorgó vagy kifröccsenő étel nem ég rá és nem tapad a főzőlapra. Így egyszerűen letörölhető, égési sérülés kockázata nélkül.
Csak egy mozdulat a nedves törlőruhával!

Üvegkerámia főzőlapok.
Teljes körű vezérlés.

A Fagor egyes üvegkerámia főzőlapjai STRATOS szegéllyel készülnek, amely vizuálisan felnagyítja a munkafelületet, és
megkönnyíti a tisztán tartást és az ételek főzését.

A Fagor a Schott Ceran új üvegkerámia termékeit használja, amelyek gyártása során egyáltalán nem használnak fel mérgező fémeket. Ezzel is hozzájárulunk környezetünk védelméhez.

Touch Control.

A Fagor egyszerűen használható „Touch Control” vezérlőpanelje különböző választási lehetőségekkel segíti a beállításokat és a főzés programozását. Sima felületének köszönhetően könnyen tisztítható.

Gyermekzár
Biztonságosabb konyha.

A Fagor biztonsági rendszerrel látta el a készülékeket, amelynek része a maradékhő-kijelző, a főzőlapot automatikusan kikapcsoló biztonsági termosztát és a gyermekzár.

Üvegkerámia főzőlapok